top of page

Om os

Min mor og jeg har begge interesse i at indrette, være kreative og skabe gode løsninger.

Vi havde længe gået med tanken om at starte en webshop med boligtilbehør, så i sommeren 2015 var vi som altid på sommerferie i vores sommerhus på Møn og under timer på stranden blev tanken vendt igen og er i dag en realitet.


I dag har vi fundet de dygtigste håndværkere i Danmark, som producerer vores design i ordentlig dansk kvalitet og af danske materialer. Vi udvikler hele tiden sortimentet og får gode idéer til indretning og boligtilbehør.

 

Vi håber, at I ville følge med på vores rejse.
Mange hilsner 

EmilieC 
v/Emilie Clausen og Jette Madsen

Elmevænget 19

2880 Bagsværd

Mail: info@emiliec.dk

Telefon : +45 30 25 98 04

CVR 37094129

Handelsbetingelser

 
 
Reklamation

 

Alle vores produkter er håndlavede, og derfor kan små uregelmæssigheder, forskelligheder mv. forekomme - vi synes det er en del af charmen ved solide håndlavede produkter.

Alle priser er inkl. moms. Hos EmilieC sætter vi stor pris på vores kunder, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Hos EmilieC har vi 30 dages returret. Det betyder, at du fuldt ud kan fortryde dit køb i op til 30 dage og få dine penge retur. Det kan både være fordi, at du har fortrudt dit køb, eller der er noget galt med varen. Returnering forudsætter dog, at varen ikke er brugt og fortsat er 100 % intakt. Du skal selv returnere pakken til os via post eller personligt og altid kun efter forudgående aftale. Omkostninger for returfragt er på købers egen regning. Varen skal ledsages af kontonummer, så vi efterfølgende kan overføre eventuelt tilgodehavende. Der påregnes op til 7 dage, før du modtager dit returbeløb.

 

Sådan returnerer du en vare

 

  • Kontakt EmilieC via e-mail: info@emiliec.dk eller send en besked via fanen ”kontakt os” og afvent besked fra EmilieC, før du returnerer varen

  • Sørg for at varen er forsvarligt pakket ind 

  • Ved refundering venligst oplys ønsket kontonummer.

 

 

Levering og afhenting

 

Varerne kan afhentes på Elmevænget 19, 2880 Bagsværd efter aftale

Varerne kan leveres med GLS for 50kr. Du får besked på mail om, hvilken pakkeskop din pakke kan hentes i.

bottom of page