OM OS

Min mor og jeg har begge interesse i at indrette, være kreative og skabe gode løsninger.

Vi havde længe gået med tanken om at starte en webshop med boligtilbehør, så i sommeren 2015 holdt vi som altid sommerferie i vores sommerhus på Møn og under timer på stranden blev tanken vendt igen og er i dag en realitet.


Vores interesse for indretning og boligtilbehør starter her, og vi håber at kunne udvide med andre varer, når vi er kommet i gang.

 
Mange hilsner 

EmilieC 
v/Emilie Clausen og Jette Madsen

Elmevænget 19

2880 Bagsværd

Mail: EmilieC.info@gmail.com

Telefon : +45 30 25 98 04

CVR 37094129

HANDELSBETINGELSER

 
 
Reklamation

 

Tøjstængerne og tavlerne hos EmilieC fremstiller vi selv i træ og jern, hvorfor små uregelmæssigheder, forskelligheder mv. kan forekomme. Alle priser er inkl. moms.Hos EmilieC sætter vi stor pris på vores kunder, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Efter loven har du ved nethandel 14 dages returret. Det betyder, at du fuldt ud kan fortryde dit køb i op til 14 dage og få dine penge retur. Det kan både være fordi, at du har fortrudt dit køb, eller der er noget galt med varen. Returnering forudsætter dog, at varen ikke er brugt og fortsat er 100 % intakt.Du skal selv returnere pakken til os evt. med Post Danmark eller personligt og altid kun efter forudgående aftale. Omkostninger for returfragt er på købers egen regning. Varen skal ledsages af kontonummer, så vi efterfølgende kan overføre eventuelt tilgodehavende. Der påregnes op til 7 dage, før du modtager dit returbeløb.

 

Sådan returnerer du en vare

 

  • Kontakt EmilieC via e-mail: EmilieC.info@gmail.com eller send en besked via fanen ”kontakt os” og afvent besked fra EmilieC, før du returnerer varen

  • Sørg for at varen er forsvarligt pakket ind 

  • Ved refundering venligst oplys ønsket kontonummer.

 

 

Levering og afhenting

 

Varerne kan afhentes på Elmevænget 19, 2880 Bagsværd efter aftale

Varerne kan leveres med GLS for 50kr. Du får besked på mail om, hvilken pakkeskop din pakke kan hentes i.